banner met links Kook zelf in je eigen Kinderrestaurant Leuke extra's zoals een kinderkoksmuts of kookboek! Kies voor een leuk Kinderkookfeestje Aanmelden en Contact www.kindekoks.nl Wij Koken op ook op elke andere lokatie Kookles op maat High Tea Party Time!!! KLIK HIER voor de Aanbieding van de Maand PICKNICK bestellen

Koken op locatie vanaf 6 jaar

Wat en wanneer ?
U wilt een kookworkshop voor kinderen vanaf 6 jaar op locatie? Bijvoorbeeld voor de leerlingen van de muziekschool of kinderen van de sportclub of een personeelsverening, voor een evenement, een bruiloft, braderie, buurtfeest, op school, markt of in een buurthuis. Maximale deelname van het aantal kinderen is afhankelijk van de soort workshop en de locatie, ook voor kleine groepen!! Dagelijks op afspraak.

Wat kost dat?
De kosten zijn afhankelijk van uw vraag, de mogelijkheden op de locatie, het aantal kinderen en de kosten van ingrediënten. Overige kosten die berekend worden zijn kosten voor vervoer naar de locatie en terug, parkeer- en eventuele chauffeurskosten als u de oldtimer Citroën HY bus er ook bij huurt.

Mogelijkheden
Er zijn verschillende workshops te bedenken:

  • Workshops voor kinderen waarbij zij zelf iets lekkers maken en direct mogen opsmullen of mee naar huis nemen. Voorbeelden: verse pasta maken en draaien tot slierten, pannenkoek bakken, lekker gezonde fruitspies maken, kinderborrelhapjes maken, cupcakes versieren.

  • Kookworkshop waarbij kinderen moeten samenwerken om een maaltijd te maken die ze gezamenlijk opeten. Voor groepen tot 25 kinderen.
    Een maaltijd, heel diner of allemaal kleine hapjes voor een feesttafel.

  • Kooklessen of kookworkshops op scholen, met of zonder vuur.
    Voor de jongere kinderen: Elk kind maakt individueel een of meerdere gerechtjes. De hogere klassen koken samen een diner of maken hapjes, bijvoorbeeld voor een ouderavond, voor de klas zelf of voor thuis.

Locaties
Binnen of buiten, alles kan. Heeft u geen eigen locatie, wij hebben goede contacten met diverse te huren locaties in Noord Holland.

Wat regelen wij
Wij regelen alles voor een leuke en lekkere kookworkshop. Er wordt gezorgd voor alle materialen en inkoop van de ingrediënten die nodig zijn om aan de workshop te kunnen deelnemen. Van snijplankjes t/m de pastamachines! U kunt er ook een mooie oldtimer Citroën HY bij te huren, met terrasje!

Contact en boekingen
Voor vragen, het samenstellen van een workshop en/of boekingen kunt u een e-mail sturen.

Lees ook even de voorwaarden

KINDERKOKS.NL ~ KOOKHANDEL.NL - Oranje Vos - Achterlaan 20 - 1027AK Zunderdorp (A'dam Landelijk Noord) - 020-4941306 - e-mail