banner met links Kook zelf in je eigen Kinderrestaurant Leuke extra's zoals een kinderkoksmuts of kookboek! Kies voor een leuk Kinderkookfeestje Aanmelden en Contact www.kindekoks.nl Wij Koken op ook op elke andere lokatie Kookles op maat High Tea Party Time!!! KLIK HIER voor de Aanbieding van de Maand PICKNICK bestellen

KINDERKOOKRestaurant, voor kinderen en volwassenen

Wil je zelf een keer de chef zijn van je eigen restaurant? Kinderkoks mogen hier de chef spelen en komen koken voor familie en vrienden. Er kunnen maximaal 8 koks meedoen en maximaal 14 eters aan tafel, kinderen en/of volwassenen. Een leuke uitdaging voor jonge (jarige) masterchefs die die gek zijn op kokkerellen en lekker eten.

Hoe werkt het : heel simpel: een aantal kinderen gaan koken voor hun eigen gasten. U geeft bijv. 6 kinderkoks op die komen koken en even zoveel extra eters die later aanschuiven tot er maximaal 12 totaal, dat kunnen volwassenen en ouderen zijn en/of kinderen, maakt niet uit. Kookjuf Miranda helpt met het koken, bedienen en de afwas ;-) Heeft u meer dan 12 personen, dan kijken we of we de boerderijkeuken in de buurt kunnen huren. Daar kunnen we terecht met ongeveer 30 personen (in de winter) en 40/50 personen als de temperatuur wat omhoog gaat.

Welke leeftijd: (kinder)koks vanaf 8 jaar mogen komen koken, of een gemengde leeftijdsgroep, vanaf 8 jaar dus. De leeftijd van de eetgasten maakt niet uit, je vader, moeder, verzorgers, broer, zus, opa en oma mogen ook komen genieten van wat jullie maken.

Waar: in Amsterdam-Zunderdorp bij Kookcafé Kinderkoks / Oranje Vos.
Of ergens op lokatie, maar dan kost het wel meer door de reiskosten, reistijd, parkeergeld, alles verzamelen, inpakken, uitpakken, neerzetten, enz.
Of heb je heel veel gasten? Dan huren we in een boerenschuur bij de boer hier in Zunderdorp een ruimte met keuken waar jullie dan eten (vanaf 20 personen).
We geven trouwens ook kooklessen aan volwassenen, soms koken we samen met kinderen op een school, een uitgebreid diner bij mensen thuis en we maken heerlijke luxe borrelhapjes en taarten voor bedrijven en mensen die een feestje geven en niet in de keuken willen stressen. Zie www.oranjevos.nl

Wat is er te koken/eten: vooraf bespreken we het 3-gangenmenu wat je gaat maken. Je ontvangt een lijst met menu's om uit te kiezen. Wat jullie gaan maken hangt dus af van jullie uitkiezen.

Wat kost het: te Zunderdorp lokatie 1, tot 12 personen: 195,- euro voor 8 personen, waarvan kinderen vanaf 12 jaar en elke volwassene 5,- euro extra betaalt. 9, 10, 11 of 12 kinderen? Elke kind tot 12 jaar kost 15,- euro per persoon extra, volwassenen 20,- p.p.. Limonade en/of frisdrank is bij de prijs inbegrepen.

Voor 13 tot 30/40 personen bij de boer komt er voor de huur 350,- euro per dagdeel bij en voor de afwashulp 15,- euro per uur. Reserveer op tijd, de boerderij is een populaire lokatie.

Tijdsplanning: bij elkaar duurt het ongeveer 3 tot 3,5 uur. De kinderkoks worden afgeleverd, bereiden het diner voor samen met de kookjuf en dekken de tafel. Na ongeveer twee uur arriveren de gasten. De kinderkoks leggen uit wat ze hebben gekookt, ze serveren het eten en iedereen mag lekker gaan smullen. Gaat het om een verjaardag dan mogen de gasten tijdens het dessert cadeautjes aan de jarige geven. Als jullie klaar zijn, ruimen we samen de tafel af en gaat iedereen weer huiswaarts. De kookjuf ruimt de rest op, veegt en dweilt en ploft dan op de bank!

Hoe laat beginnen: dat maakt niet uit, het gaat sowieso altijd op afspraak.

Bereikbaarheid en parkeren:
ORANJE VOS - Achterlaan 20 - 1027 AK Zunderdorp-Amsterdam
tel.: 020 4941306/06-41057980/ e-mail (info(apestaartje)kookhandel.nl)
U kunt hier gratis parkeren!! Probeer samen te reizen, de andere bewoners zijn niet blij als alle parkeerplekken bezet zijn door mijn gasten. Of kom fietsend!

Reserveren of meer informatie?
Stuur een e-mail met uw vragen, wensen, de datum, het aantal kinderkoks en het aantal gasten (kinderen/volwassenen) dat later aanschuift voor het eten.

Een etentje of zo gereserveerd maar .... u komt niet opdagen?
Omdat u ziek bent en vergeten bent af te zeggen, om wat voor reden dan ook: pech gehad voor u, er wordt wel gewoon betaald want ik heb rekening met u en uw gezelschap gehouden en inkopen gedaan. Geeft u extra eters op maar er komen ze niet opdagen? Dan betaalt u toch voor die gasten want wij hebben er rekening mee gehouden met inkopen. Afzeggen kan wel hoor, maar dan graag ruim van tevoren, minimaal 2 dagen voor aanvang.

Lees ook even de voorwaarden

KINDERKOKS.NL ~ KOOKHANDEL.NL - Oranje Vos - Achterlaan 20 - 1027AK Zunderdorp (A'dam Landelijk Noord) - 020-4941306 - e-mail