banner met links Kook zelf in je eigen Kinderrestaurant Leuke extra's zoals een kinderkoksmuts of kookboek! Kies voor een leuk Kinderkookfeestje Aanmelden en Contact www.kindekoks.nl Wij Koken op ook op elke andere lokatie Kookles op maat High Tea Party Time!!! KLIK HIER voor de Aanbieding van de Maand PICKNICK bestellen

AANBIEDING VAN DE MAAND ....

Elke maand hebben we een leuke aanbieding!
Boek een kookfeestje op een doordeweekse dag en krijg een kadootje of korting. En we hebben om de zoveel tijd een kookspecial in de aanbieding.
(niet geldig in het weekeinde, alleen op doordeweekse dagen)

februari 2019:
AANBIEDING: Boek een 3-gangendiner kookfeestje voor 10 kinderen (ook opkomst 10 kinderen) op een doordeweekse dag, dan krijgt de jarig job een GRATIS Italiaans kookschort.

maart 2019:
AANBIEDING: Boek je een EETFEESTJE (zonder koken maar wel lekker eten) voor 11 kinderen (ook opkomst 11 kinderen) op een doordeweekse dag dan hoef je er maar 10 af te rekenen. 1 kind GRATIS dus (alleen bij 11 of meer kinderen)

april 2019:
AANBIEDING: Boek een PASTA Party voor 10 kinderen ( ook opkomst 10 kids) op een doordeweekse dag en 1 ouder, broer/zus of verzorger eet GRATIS mee als het eten klaar is!

Aanbieding TINTELPAS houders, 2019:
Heeft u een TINTELPAS dan bieden wij het volgende aan:
Bij boeking (en opkomst) van een kookfeestje voor 9 of meer kinderen op een doordeweekse dag mag 1 kind gratis mee. (Voorbeeld: u boekt een kookfeestje voor 9 kinderen, dan mag nr. 9 gratis mee, leuk hè?! U betaalt dan voor 8 kinderen. Wel even van tevoren doorgeven dat u van de pas gebruik wilt maken, naam en nummer van de pas doorgeven en de pas tonen op de feestdag)

Wil je komen koken of wil je een eetfeestje?
Je kunt je heel simpel opgeven. Laat je ouders of verzorgers een e-mail sturen of bel naar: 020-4941306 / 06-41057980 en vraag naar Kookjuf Miranda.
Geef door om welke aanbieding het gaat en welke datum en tijd jullie willen komen met hoeveel kinderen.

Je hebt bij mij gereserveerd maar je komt niet opdagen?

Omdat je ziek bent en vergeten bent af te zeggen of omdat je konijn zo lekker zacht is of omdat je het gewoon vergeten bent, om wat voor reden dan ook. Pech gehad voor jou en je ouders of verzorgers, de afgesproken middag wordt wel gewoon betaald want ik ben wel aanwezig en heb wel rekening met jou gehouden en inkopen voor je gedaan en soms zelf voor jullie gekookt!
Afzeggen kan wel hoor, maar helaas krijg je geen geld terug bij deze serie kooklessen. De lessen zijn wel overdraagbaar naar een ander kind vanaf 8 jaar. Dus mocht je ziek zijn of een keer niet kunnen, dan mag een vriendje of vriendinnetje, broer of zus, neef of nichtje, buurjongen of buurmeisje... het maak mij niet uit, in jouw plaats komen.

Lees ook even de voorwaarden

KINDERKOKS.NL ~ KOOKHANDEL.NL - Oranje Vos - Achterlaan 20 - 1027AK Zunderdorp (A'dam Landelijk Noord) - 020-4941306 - e-mail